Over Dewoningontruimers.nl

Een woningontruiming gaat vaak gepaard met een lastige periode, het laatste waar je dan aan wil denken is het leeghalen en opruimen van een huis of kantoorpand. De website Dewoningontruimers.nl is ontstaan om dit proces iets makkelijker te maken. We koppelen je aan een geschikt ontruimingsbedrijf. Via de offerteservice kom je dus snel en eenvoudig in contact met een ontruimingsbedrijf dat je kan helpen in je eigen regio.

Op het platform Dewoningontruimers.nl vind je ook allerlei artikelen en handige informatie over woningontruiming. Zo ontdek je bijvoorbeeld wat de kosten zijn van een ontruimingsbedrijf, lees je meer over diverse soorten ontruimingen of het bezemschoon opleveren van je woning.

Hoe werkt de offerteservice?

Op de offertepagina staat een formulier waar je enkele vragen moet beantwoorden. De informatie die je invult, wordt gestuurd naar één of meerdere ontruimingsbedrijven in je regio. We gaan je aanvraag zo snel mogelijk te behandelen, zo word je snel geholpen.

Het proces van een offerte aanvragen loopt als volgt:

  • Je zoekt een ontruimingsbedrijf dat je kan helpen in je eigen regio. Je besluit gratis en vrijblijvend offertes te vergelijken via Dewoningontruimers.nl. Je vult enkele gegevens in en geeft informatie over de werkzaamheden die je wilt uitbesteden.
  • Wij versturen deze gegevens naar één of meerdere ontruimingsbedrijven in je regio. We doen ons best om dit zo snel mogelijk te doen, zodat de bedrijven je tijdig een offerte op maat kan geven.
  • Jij ontvangt één of meerdere offertes van de ontruimers. Je kiest er uiteindelijk zelf voor of je akkoord gaat met een aanbod of niet, de offerteaanvraag is namelijk geheel vrijblijvend.
  • Wanneer je akkoord gaat met een aanbod, maakt het ontruimingsbedrijf afspraken met je en gaan volgens planning aan het werk.

Mocht je nog vragen hebben over het proces, kun je ons altijd een bericht sturen via het contactformulier. Wil je liever toch iets meer inlezen over het proces van een woningontruiming of de kosten hiervan? Op de woningontruimingsgids vind je verschillende behulpzame artikelen. Via de pagina locaties overzicht vind je de werkgebieden van de ontruimers. Als je de gratis en vrijblijvende offerteservice wil proberen, kun je dat doen via de onderstaande knop.

Start gratis offerteaanvraag