Over Dewoningontruimers.nl

Een woningontruiming gaat vaak gepaard met een lastige periode, het laatste waar je dan aan wil denken is het leeghalen en opruimen van een huis of kantoorpand. De website Dewoningontruimers.nl is ontstaan om dit proces iets makkelijker te maken. We koppelen je aan een geschikt ontruimingsbedrijf. Via de offerteservice kom je dus snel en eenvoudig in contact met een ontruimingsbedrijf dat je kan helpen in je eigen regio.

Op het platform Dewoningontruimers.nl vind je ook allerlei artikelen en handige informatie over woningontruiming. Zo ontdek je bijvoorbeeld wat de kosten zijn van een ontruimingsbedrijf, lees je meer over diverse soorten ontruimingen of het bezemschoon opleveren van je woning.

Vind eenvoudig een ontruimingsbedrijf


Op deze website kom je eenvoudig in contact met een ontruimingsbedrijf bij jou in de regio.

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes


Via onze offerteservice vergelijk je gratis en geheel vrijblijvend offertes van ontruimingsbedrijven.

Lees alles over woningontruimingen.


Via de gidspagina vind je meer informatie over woningontruimingen en de kosten die je kunt verwachten.

Hoe werkt de offerteservice?

Op de offertepagina staat een formulier waar je enkele vragen moet beantwoorden. De informatie die je invult, wordt gestuurd naar één of meerdere ontruimingsbedrijven in je regio. Ons serviceteam behandelt je aanvraag zo snel mogelijk, zodat je snel wordt geholpen.

Het proces van een offerte aanvragen loopt als volgt:

 • Je zoekt een ontruimingsbedrijf dat je kan helpen in je eigen regio. Je besluit gratis en vrijblijvend offertes te vergelijken via Dewoningontruimers.nl. Je vult enkele gegevens in en geeft informatie over de werkzaamheden die je wilt uitbesteden.
 • Wij versturen deze gegevens naar één of meerdere ontruimingsbedrijven in je regio. We doen ons best om dit zo snel mogelijk te doen, zodat de bedrijven je tijdig een offerte op maat kan maken.
 • Jij ontvangt één of meerdere offertes van de ontruimers. Je kiest er uiteindelijk zelf voor of je akkoord gaat met een aanbod of niet, de offerteaanvraag is namelijk geheel vrijblijvend.
 • Wanneer je akkoord gaat met een aanbod, maak je een afspraak met het ontruimingsbedrijf, zij gaan volgens planning aan het werk.

Start gratis offerteaanvraag

Dewoningontruimers.nl – wie zijn wij?

Dewoningontruimers.nl is opgericht in 2020 als schakel tussen ontruimingsbedrijven en klanten. Hand in hand met de ontruimingsbedrijven zorgen we voor betrouwbare, relevantie informatie en brengen we je in contact met een geschikt ontruimingsbedrijf uit je eigen regio. Wij zijn dus een vergelijkings- en kennisplatform voor ontruimingen.


Onze missie

 • Het voor de websitebezoeker eenvoudig maken een om een geschikt ontruimingsbedrijf te vinden.
 • De websitebezoekers voorzien van betrouwbare en relevante informatie over ontruimingen: van woningen tot bedrijfspanden, van kosten tot extra diensten. Onze artikelen zijn compleet en staan vol met handige tips.
 • We streven er ook naar om onze websitebezoeker te voorzien van waardevolle informatie die hen kan helpen bij het kiezen van het juiste ontruimingsbedrijf.
 • Wij nemen de klantenwerving van aangesloten bedrijven uit handen. Ben je een bedrijf en wil je je aansluiten? Lees meer informatie op deze pagina.

Het team van Dewoningontruimers.nl

Al meer dan 10 jaar werken wij binnen deze branche. De informatie op de website is tot stand gekomen door contact met ontruimingsbedrijven en uit eigen onderzoek. Ons team van tekstschrijvers bestaat uit vier gedreven tekstschrijvers die, dankzij hun ervaring, contact met ontruimingsbedrijven en (online) onderzoek, precies weten welke informatie waardevol is voor de websitebezoeker.

Daarnaast werkt ons serviceteam hard aan het koppelen van klanten aan het juiste ontruimingsbedrijf. Ook staan zij voor je klaar om vragen te beantwoorden.

Contact opnemen met Dewoningontruimers.nl

 • Mocht je nog vragen hebben over het proces, kun je ons altijd een bericht sturen via het contactformulier.
 • Wil je liever toch iets meer inlezen over het proces van een woningontruiming of de kosten hiervan? Op de woningontruimingsgids vind je verschillende behulpzame artikelen.
 • Via de pagina locaties overzicht vind je de werkgebieden van de ontruimers.
 • Heb je geen vragen meer en wil je gebruik maken van onze diensten om een geschikt ontruimingsbedrijf te vinden? Vul dan hier het offerteformulier in.
 • Heb je een ontruimingsbedrijf en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan op deze pagina meer informatie.