woningontruiming leads

Woningontruiming leads kopen

Als woningontruimer zul je ongetwijfeld gemerkt hebben dat er veel concurrentie is. Om online nieuwe klanten te werven zul je veel tijd en geld moeten steken in je marketing.

Toch?

Nee!

Probeer het gratis!

Met het kopen van woningontruiming leads besteed je de acquisitie uit aan ons. Je werft zonder risico meer klanten en zal zo je omzet verhogen! Jij houdt meer tijd over voor je eigen werkzaamheden en hoeft je minder te focussen op de marketing.

Wil je meer weten over het kopen van woningontruiming leads en of dit bij jouw bedrijf past? Vul dan snel het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wat zijn woningontruiming leads?

Een woningontruiming lead is eigenlijk een offerteaanvraag van een potentiële klant. Wij werken met verschillende websites, die allemaal goed scoren in de resultaten van Google. Zo zijn we makkelijk vindbaar voor jouw potentiële klanten! Ze doen via onze website een offerteaanvraag en wij sturen deze door naar jou. Dit maakt het werven van nieuwe klanten snel, gemakkelijk én goedkoop!

Nieuwe klanten werven, wat zijn de opties?

Het werven van nieuwe klanten kan op verschillende manieren. Je kunt veel geld uitgeven om een eigen goede website op te zetten, maar dan moet je er ook nog voor zorgen dat deze goed gevonden wordt. Marketing is duur en je weet bovendien niet goed wat het je oplevert.

Het inkopen van leads is goedkoop en eenvoudig: je hoeft er nauwelijks tijd aan te besteden en komt toch aan nieuwe klanten!

Er zijn twee mogelijkheden:

 • Op basis van vergelijken: de potentiële klant krijgt nog 4 andere offertes toegestuurd en kan zelf kiezen welk bedrijf hij of zij inschakelt.
 • Op exclusieve basis: de potentiële klant krijgt maar één offerte toegestuurd. Hiermee verhoogt u de kans op het binnenhalen van de klant!

Wat is leadgeneratie?

Bekijk in deze video hoe leadgeneratie in zijn werk gaat!


Woningontruiming leads kopen: de grootste voordelen!

Aan het kopen van woningontruiming leads zitten tal van belangrijke voordelen!

 • Je betaalt een vaste prijs per lead: no cure? No pay!
 • Je zit niet aan een duur abonnement vast en betaalt geen hoge instapkosten.
 • Het rendement is eenvoudig te berekenen: je loopt geen enkel financieel risico!
 • Ook leads op exclusieve basis mogelijk.
 • Dankzij de inzet van ons servicecenter ben je alleen verzekerd van uitstekende kwaliteit.
 • Jij bepaalt zelf welke leads je wilt ontvangen!
 • Het is altijd mogelijk om een incomplete lead te reclameren.

Hoe werkt het kopen van leads?

Hoe werkt leadgeneratie precies?

 • Stap 1: wij beheren verschillende websites waar we dagelijks aan werken. Zo zorgen we voor een uitstekende positie in de zoekresultaten van Google.
 • Stap 2: de potentiële klant dient via één van onze websites een offerteaanvraag in omdat de klant geïnteresseerd is in een ontruiming.
 • Stap 3: de aanvraag komt binnen bij ons servicecenter, waar deze gecontroleerd wordt op kwaliteit. Daarna sturen wij heb door naar jou!
 • Stap 4: jij stuurt de klant een scherp geprijsde offerte en haalt deze zo binnen!

Eenvoudig en snel nieuwe klanten werven?

Kies ervoor om woningontruiming leads te kopen!

Kwaliteit gegarandeerd!

Wij werken met een servicecenter, en daarom ben je bij ons verzekerd van kwaliteit. Het service center checkt elke lead die binnenkomt, of deze compleet is en of alle informatie klopt. Ook checken ze of de lead past bij jou bedrijf. Je kunt namelijk zelf kiezen welke leads je wilt kopen. Bijvoorbeeld specifieke leads gericht op een particuliere woningontruiming of juist een volledige bedrijfsontruiming.

Woningontruiming leads

De particuliere woningontruiming leads komen het vaakst voor. Dit zijn potentiële klanten die na een verhuizing of een overlijden hun huis willen laten ontruimen. In sommige gevallen staan ze open voor het laten opkopen van de inboedel, terwijl anderen juist interesse hebben in tijdelijke opslag.

Bedrijfsontruiming leads

De bedrijfsontruiming leads die we binnenkrijgen zijn stuk voor stuk uniek. Van het ontruimen van winkelpanden tot het leeghalen van oude kantoorpanden: alles komt voorbij. Heb jij ervaring in het ontruimen van bedrijven en weet je hoe je deze klus het beste aan kunt pakken? Begin dan snel met het kopen van bedrijfsontruiming leads en werf nieuwe klanten!

woningontruiming leads kopen

Ontvang de eerste 5 leads gratis!

Het inkopen van woningontruiming leads is enorm waardevol voor je bedrijf. Je bent niet meer onnodig veel geld kwijt aan je marketing en houdt zelf tijd over om je eigen bedrijf te laten groeien.

Probeer het kopen van leads gratis!

De eerste 5 leads krijg je helemaal gratis, zodat je rustig kunt kijken of onze methode bij je past. Bevalt het toch niet? Je betaalt geen hoge instapkosten en zit niet aan een duur abonnement vast. Wil je meer weten? Twijfel dan niet om het contactformulier in te vullen: we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bedrijf aanmelden

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*