Woning laten ontruimen? Bel direct!


Schakel een ontruimingsbedrijf in voor het ontruimen van je woning.

Bel naar: 085 800 2621

Nu bereikbaar

Woningontruiming Oosterhout, ontruimen zonder stress

Met een professionele woningontruiming in Oosterhout is je woning binnen een paar dagen klaar voor oplevering: zonder dat je er zelf tijd of energie in hebt hoeven steken! Laat je huis ontruimen door vakmannen als je hier geen tijd voor hebt of bijvoorbeeld na het overlijden van een familielid of vriend.

Op deze pagina lees je meer over het ontruimen van een woning. Je leest hoe een huisontruiming in z’n werk gaat en wat het leeghalen van een woning ongeveer kost. Ook krijg je meer informatie over verschillende soorten ontruimingen en lees je hoe je gemakkelijk bespaart op je woningontruiming!

Woningontruimer nodig?

Vind eenvoudig en snel een ervaren en erkende ontruimspecialist of de directe omgeving.

Direct contact!

Bel naar 085 800 2621 en kom direct in contact met een specialist voor een snelle woningontruiming.

Gratis offertes vergelijken

Vraag via het offerteformulier gratis offertes aan! Gegarandeerd een scherpe prijs!


Spoedontruiming?

Moet je een spoedontruiming uitvoeren? Als iemand in een seniorenwoning overlijdt, dan is er vaak maar een paar dagen de tijd om de woning te ontruimen. Daar heb jij op dat moment waarschijnlijk helemaal geen energie voor. Een ontruimingsbedrijf in Oosterhout zorgt voor een spoedontruiming zodat jij je kunt focussen op het afscheid.

Huis ontruimen in Oosterhout?

Schakel direct een ontruimingsbedrijf in!

De belangrijkste informatie:

 • Een ontruimingsbedrijf helpt bij een huisontruiming (ook na overlijden), bedrijfsontruiming, seniorenverhuizing, ontruiming wietplantage en oplevering woning.
 • Een complete woningontruiming kost tussen de €750,- tot €2.000,-. Een zorgkamer ontruimen kost gemiddeld €150,- tot €300,-.
 • De totale kosten van een ontruiming hangen af van diverse factoren, o.a. de grootte van de woning en inboedel, voorrijkosten, diensten en spoedklus of niet.
 • Diensten van een ontruimingsbedrijf: inboedel ontruimen en opkopen, inboedelopslag, schoonmaak- en herstelwerkzaamheden, bezemschoon opleveren en verwijderen vloerbedekking.
 • De ontruimers zorgen voor een snelle en proffessionele ontruiming.

Wat kost een woningontruiming in Oosterhout?

Wat kost een woningontruiming? De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de inboedel en natuurlijk de extra werkzaamheden die je laat uitvoeren. Voor een woningruiming van een seniorenkamer liggen de kosten rond de €150,- tot €350,-. Een woningontruiming van 1 tot 2 kamers gaat ongeveer €150,- tot €550,- kosten. Voor een grote woningontruiming in Oosterhout liggen de kosten rond de €750,- tot €2.000,-. Hierbij gaat het on het leeghalen van een woning met meer dan 3 slaapkamers.

Voor de voorrijkosten betaal je ongeveer €0,25 tot €0,50,- per kilometer. Wil je het huis na het leeghalen laten schoonmaken? Dit kost ongeveer €17,50,- per uur.

Lees meer over de kosten van het huis leeghalen na overlijden.

Kosten woningontruiming 2024

Om wat voor woningontruiming gaat het? Gemiddelde woningontruiming kosten*
Ontruimen van een senioren kamer €150,- tot €350,-
Woning met 1 tot 2 kamers €150,- tot €550,-
Eengezinswoning €600,- tot €1.500,-
Grote woning met meer dan 3 slaapkamers €750,- tot €2.000,-
Specifieke onderdelen van woningontruiming
Voorrijkosten €0,25 – €0,50 per kilometer
Vloerbedekking verwijderen €2,50,- per m²
Schoonmaakkosten €17,50 per uur
Afvalstortkosten (afhankelijk van de hoeveelheid) €100,- tot €750,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten, inclusief btw. De prijzen verschillen sterk per ontruimingsbedrijf.

Woningontruimers hebben veel ervaring met het leeghalen van huizen. Hierdoor gaat een woningontruiming een stuk sneller, dan wanneer je het zelf zou doen.

Wat beïnvloedt de kosten van een woningontruiming?

De kosten voor een woningontruiming in Oosterhout zijn afhankelijk van verschillende factoren. Is het een spoedontruiming ja of nee, en laat je nog extra werkzaamheden uitvoeren? Ook de omvang van de inboedel heeft een grote invloed. Hoe meer spullen, des te langer het ontruimingsbedrijf uit Oosterhout bezig is. Bovendien moet de ontruimer de inboedel ook afvoeren en de afvalstortkosten lopen ook op naarmate er meer spullen afgevoerd worden.

De kosten van een woning ontruimen in Oosterhout zijn afhankelijk van:

 • De omvang van je inboedel.
 • Extra werkzaamheden die je laat uitvoeren.
 • De hoogte van de afvalstortkosten.
 • Of het gaat om een spoedontruiming.

Kosten eengezinswoning ontruimen

€600,- tot €1.500,-

(Kosten zijn gebaseerd op gemiddelde tarieven)

Goedkope ontruiming eengezinswoning
Vanaf €600,-

Ontruimen van een eengezinswoning
Zelf vloerbedekking verwijderen
Zelf schoonmaken
Zelf het afval afvoeren

Uitgebreide ontruiming eengezinswoning
Tot €1.500,-

Ontruimen van een eengezinswoning
Inclusief verwijderen van vloerbedekking
Inclusief schoonmaakkosten
Inclusief afvalstortkosten

Start gratis offerteaanvraag!

Tips om te besparen op de kosten

Natuurlijk is het mogelijk om op de kosten te besparen! Kies in ieder geval voor een bedrijf bij jou in de buurt. Zo bespaar je namelijk op de voorrijkosten: hoe verder het bedrijf moet rijden, des te hoger de voorrijkosten. Daarnaast is het mogelijk om te helpen met het huis leegmaken, zodat de ontruiming sneller voltooid is.

Zo bespaar je op de kosten van een woning ontruimen in Oosterhout:

 • Kies een ontruimer bij jou in de buurt om te besparen op de voorrijkosten.
 • Help mee met de ontruiming: samen kunnen jullie het huis sneller leeghalen.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere ontruimers en kies het bedrijf met het beste aanbod.

woningontruiming Oosterhout

Woningontruiming Oosterhout: welke soort?

Je wilt een woningontruiming laten uitvoeren: maar wat voor soort huisontruiming? Gaat het om een standaard huisontruiming of juist om het leeghalen na een seniorenverhuizing? Daarnaast kun je woningontruimer inschakelen voor een bedrijfsontruiming. Hieronder lees je meer over de verschillende soorten huisontruimingen.

Huisontruiming Oosterhout

De standaard huisontruiming vindt plaats na een plotselinge verhuizing of uithuiszetting. Hierbij kun je er ook voor kiezen om verschillende herstel- of reparatiewerkzaamheden uit te laten voeren. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van (vastgelijmd) tapijt, het vullen van gaten in de muur of zelfs het afbreken van een schuurtje in de tuin!

De kosten van een standaard huisontruiming in Oosterhout hangen logischerwijze af van het formaat van de woning en de grootte van de inboedel. Bij een gemiddelde eengezinswoning kost een huisontruiming ongeveer €600,- tot €1.500,-.

Is de woning ernstig vervuild? Een ontruimingsbedrijf helpt ook bij het ontruimen van een vervuilde woning.

Woningontruiming na overlijden in Oosterhout

Een huis leeghalen na een overlijden is voor familie of vrienden vaak een onmogelijke taak. Terwijl je bezig bent met het regelen van de uitvaart heb je geen tijd voor het leeghalen van het huis. En toch wil je ook voorkomen dat je nog een maand langer de huur moet betalen.

Schakel daarom een woningontruimer in voor het leegmaken van het huis na een overlijden.

Focus jij je op het ongetwijfeld emotionele afscheid, de woningontruimers doen de rest. Maak je geen zorgen dat er spullen verdwijnen: alles met (emotionele) waarde houden ze achter, zodat je zelf bepaalt wat hier na de ontruiming van de woning mee gebeurt.

Kosten ontruimen van seniorenkamer

€150,- tot €350,-

(Kosten zijn gebaseerd op gemiddelde tarieven)

Goedkope ontruiming
Vanaf €150,-

Ontruimen van een kleine seniorenkamer
Zelf vloerbedekking verwijderen
Zelf schoonmaken
Zelf het afval afvoeren

Uitgebreide ontruiming
Tot €350,-

Ontruimen van een kleine seniorenkamer
Inclusief verwijderen van vloerbedekking
Inclusief schoonmaakkosten
Inclusief afvalstortkosten

Start de gratis offerteaanvraag!

Discreet en respectvol huis leeghalen

Laat je een huis na een overlijden leegruimen, dan kun je altijd rekenen op een discrete en respectvolle service van de woningontruimers. Zij weten hoe emotioneel en kwetsbaar dit proces is. Spullen als foto’s, dagboeken en andere persoonlijke bezittingen worden nooit zomaar ontruimd: dit gaat altijd in overleg met familie van de overledene.

Terwijl jij bezig bent met de uitvaart zorgen de woningontruimers voor het leegruimen van de woning. Na de uitvaart kun je dus direct de huur opzeggen of de woning in de verkoop zetten.

Tips bij huis leeghalen na overlijden

Laat je de inboedel na een overlijden ontruimen? Hieronder staan een aantal tips met wat te doen na de boedelruiming.

Bij een huurwoning is het aan te raden direct contact op te nemen met de verhuurder om formeel de huur op te zeggen. Plan hierbij een voorinspectie in. De verhuurder vertelt je direct welke eisen er gesteld worden aan de oplevering. Zo kunnen de woningontruimers hier rekening mee houden met de boedelruiming.

Bij een koopwoning is het verstandig om direct contact op te nemen met een makelaar. Hij adviseert hoe je de woning zo snel mogelijk kan verkopen en wat je hiervoor moet doen. Eventuele reparatieklussen kan een woningontruimer ook voor je doen.

Ontruimen van een woning na lijkvinding

Het kan voorkomen dat er een ontruimingsbedrijf ingeschakeld moet worden bij een woning na lijkvinding. Bijvoorbeeld door gevolg van ziekte of trauma, in alle gevallen gaat dit vaak gepaard met een emotioneel zware periode. Dit is dan ook een heftige gebeurtenis waarbij wordt aangeraden om de ontruiming niet zelf te regelen. In het geval van lijkvinding bij een trauma, soms plaats delict, wordt het vooral sterk aangeraden.

Door een bedrijf in te schakelen heb je de tijd om het trauma te verwerken. Een ontruimingsbedrijf in Oosterhout zorgt ervoor dat de woning wordt ontruimd en schoongemaakt, hierbij kan je ook denken aan het ontsmetten en verwijderen van vervelende geuren. Het ontruimingsbedrijf zal respectvol en discreet te werk gaan. Tijdens deze ontruiming kan je ervoor kiezen om het meubilair te laten staan of te laten ontruimen door de ontruimers. Zo kan je altijd nog in je eigen tempo de inboedel doornemen en later keuzes te maken.

Werkwijze bij een ontruiming in Oosterhout

In veel gevallen moet de ontruiming in Oosterhout snel plaatsvinden. Dat is bijvoorbeeld het geval na het overlijden van een dierbare, maar een bedrijfsontruiming na een faillissement moet ook snel uitgevoerd worden!

Als je een ontruimingsbedrijf hebt ingeschakeld, dan komt deze op een afgesproken dag de woning. Dan start de boedelruiming. Ze stoppen alles in dozen. Items waarvan de woningontruimers inschatten dat ze van (emotionele) waarde zijn houden ze apart. Zo kun je na de woningontruiming in Oosterhout zelf bepalen wat je hiermee doet.

Naast het huis leegmaken, voert een woningontruimer ook verschillende herstel- en reparatiewerkzaamheden uit, zodat je het pand direct kunt opleveren.

bedrijfsontruiming Oosterhout

Bedrijfsontruiming Oosterhout, hoe werkt dat?

Na een faillissement moet je het bedrijf laten leegruimen. Hoe gaat het leegruimen van een bedrijf in z’n werk? Elk bedrijfspand is anders. De boedelruiming ziet er dan ook bij elk bedrijf anders uit en wordt volledig op maat opgesteld.

Moeten er grote machines, apparaten of zelfs auto’s ontruimd worden? Geen zorgen: de woningontruimers beschikken over alle nodige materialen om elke bedrijfsontruiming in Oosterhout succesvol af te ronden. Als het bedrijfspand ernstig vervuild is dan zullen de woningontruimers na het leegruimen deze goed schoonmaken.

Wietplantage ontruimen

Het is de nachtmerrie van elke verhuurder: de huurders zijn met de noorderzon vertrokken en laten jou achter met een gevaarlijke wietplantage. Schakel altijd woningontruimers in voor het ontruimen van een wietplantage. Vaak zijn deze plantages zelf in elkaar geknutseld door mensen die geen verstand hebben van elektronica. Dit levert levensgevaarlijke situaties op.

Het lijkt misschien hopeloos, maar een ervaren woningontruimer brengt de ruimte weer helemaal terug naar de oorspronkelijke staat. Je kunt nergens meer aan zien dat hier ooit een wietplantage gezeten heeft! Zo kun je de woning met een gerust hart weer verhuren aan de volgende huurders.

Seniorenverhuizing

Het gebeurt regelmatig dat senioren verhuizen naar een seniorenwoning. Bij zo’n seniorenverhuizing kan vaak niet alle inboedel meegenomen worden. Geen tijd voor het opruimen van de inboedel? Dan komt de hulp van ervaren woningontruimers goed van pas. Bij een woningontruiming van senioren checken de woningontruimers altijd of er nog iets van waarde achterblijft. Je bepaalt dus zelf of je dit ergens wilt opslaan, alsnog mee wilt verhuizen of dat je het bijvoorbeeld wilt verkopen.

huis ontruimen Oosterhout

Diensten bij huis ontruimen in Oosterhout

Naast een standaard boedelruiming, biedt een ontruimer nog meer waardevolle diensten aan. Denk bijvoorbeeld aan het opruimen en schoonmaken van de woning, net als het verwijderen van de vloerbedekking. Hieronder lees je meer over de verschillende diensten die ontruimers aanbieden.

Inboedel ontruimen

De meest standaard huisontruiming, is de boedelruiming. Hierbij gaan de vakmannen het pand volledig leegruimen. Ze brengen de inboedel naar de vuilstort, een opslagruimte of kopen het op, zodat jij hier niks meer mee hoeft te doen.

Laat je de inboedel naar de afvalstort brengen? Houd er rekening dat hier kosten aan verbonden zijn. Hiervoor betaal je gemiddeld €100,- tot €750,-, afhankelijk van de grootte van de inboedel.

Inboedel opkopen Oosterhout

Bestaat je inboedel uit waardevolle items die je zelf toch niet wilt houden? Dan is het vaak mogelijk de inboedel te laten opkopen in Oosterhout. Let op: de inkoop van inboedel is vaak alleen mogelijk bij een volledige huisontruiming. De ontruimers schatten de waarde van de inboedel in, en doen een goed bod. Ga je akkoord? Dan wordt deze prijs van de kosten afgetrokken! In sommige gevallen hoef je helemaal niets voor de boedelruiming meer te betalen!

Meer informatie over opkopen inboedel vind je hier!

inboedelopslag woningontruiming

Inboedelopslag

Bij een seniorenverhuizing kunnen niet alle meubels mee. Weet je op dit moment nog niet wat er met de meubels moeten gebeuren? Laat deze dan tijdelijk opslaan. Een ontruimer biedt deze mogelijkheid aan. Tegen een vast bedrag per maand sla jij alle spullen droog, warm en veilig op. Behalve jij kan er niemand anders bij. Hier laat je de spullen veilig staan tot je besloten hebt wat er mee moet gebeuren.

Huis opruimen

Een andere dienst die een ontruimer aanbiedt, is het opruimen van een woning. Dit is geen complete huisontruiming, maar een dienst die helpt bij het leeghalen van zolders, schuren of een berging.

Staat jouw zolder vol met spullen en weet je niet meer waar je moet beginnen met opruimen? Je kunt de zolder leeg laten halen door vakmannen. Je creëert direct meer ruimte op zolder, in de schuur of in je berging. Een opgeruimd thuis is niet voor niets een opgeruimd hoofd.

Schoonmaak en herstelwerkzaamheden

Na het leegruimen van de woning kun je het pand laten schoonmaken door de ontruimers. Zij voeren ook direct herstelwerkzaamheden uit. Hierbij kun je denken aan het dichten van gaten in de muur of het verwijderen van lampen, vloerbedekking of raambekleding. Vaak moet je een woning in de oorspronkelijke staat opleveren, waardoor je de geverfde muren ook weer opnieuw moet witten. Deze schoonmaak- en herstelwerkzaamheden kosten gemiddeld €17,50 per uur.

Bezemschoon opleveren Oosterhout

Een huurwoning moet je na de boedelruiming vaak bezemschoon opleveren in Oosterhout. Wat betekent dit eigenlijk? In principe dat de vloeren geveegd zijn en de inboedel verwijderd. Toch stellen sommige verhuurders strengere eisen aan een woningoplevering. Om te weten welke eisen jouw verhuurder stelt, kun je het beste contact op nemen met de verhuurder.

Als je de eisen weet, dan kun je hiervoor een woningontruimer inschakelen. Zij voeren alle werkzaamheden uit, zodat jij de woning direct kunt opleveren. Een woningontruimer verwijdert vloeren, dicht gaten en maakt alles goed schoon zodat de woning klaar is voor oplevering.

Vloerbedekking verwijderen

Vloerbedekking verwijderen lijkt misschien eenvoudig, maar als het is vastgelijmd of gespijkerd dan is dat een hele klus. Bespaar jezelf de frustraties, en laat de vloerbedekking na de boedelruiming direct verwijderen door de ontruimers bij jou in de buurt. Door jarenlange ervaren weten zij als geen ander hoe ze de vloerbedekking snel en gemakkelijk moeten verwijderen, zonder te veel lijmresten achter te laten. De kosten voor het verwijderen van vloerbedekking liggen rond de €2,50 per vierkante meter.

Recent aangevraagde offertes:
Woningontruiming in Eindhoven
Bedrijf laten ontruimen in Veldhoven
Woning met spoed ontruimen in Helmond
Bezemschoon opleveren woning in Uden
Huis opruimen voor corporatie in Veghel
Ontruiming na huisuitzetting Oss
Inboedel opruimen met opslag in Tilburg
Huis leeghalen in Rosmalen
Ontruiming woning na overlijden in Deurne
Seniorenwoning laten leeghalen in Roosendaal
Woning leeghalen voor verhuizing in Breda
Huisontruiming Waalwijk

Voordelen inschakelen van ontruimingsbedrijf Oosterhout

 • Je hoeft zelf geen tijd of energie te steken in het leegruimen.
 • De ontruimers voeren de huisontruiming discreet en respectvol af.
 • Je kunt het pand zo snel mogelijk opleveren, dat scheelt een maand huurkosten!

Waarom gebruikmaken van onze service?

 • Je krijgt een indruk van de prijzen van verschillende woningontruimers bij jou in de buurt.
 • Je kiest zelf het ontruimingsbedrijf met het beste aanbod.
 • De besparing loopt op tot wel 40%!
 • Deze service is gratis en helemaal vrijblijvend: je zit dus nergens aan vast!

woning ontruimen Oosterhout

Besparen op woningontruiming Oosterhout? Vergelijk gratis offertes

Wil jij met spoed een woningontruiming laten uitvoeren? Of is het na het overlijden van een familielid tijd voor een woningontruiming? Schakel dan een ontruimingsbedrijf bij jou in de buurt in.

Start gratis offerteaanvraag!

Na je aanvraag ontvang je zo snel mogelijk gratis offertes van ontruimingsbedrijven bij jou in de regio met een prijs voor de woningontruiming in Oosterhout. Vergelijk de offertes op basis van prijs en voorwaarden. Kies het ontruimingsbedrijf met het beste aanbod. Je aanvraag is volledig gratis en vrijblijvend: je zit dus nergens aan vast wanneer er geen passend aanbod voor je tussen zit.

Gratis offertes vergelijken!